ABC Grafiekdiploma

ABC Grafiekdiploma

In deze reeks workshops wordt de mogelijkheid geboden om op een toegankelijke manier kennis te maken met een breed scala aan grafische druktechnieken. Het gaat hier eigenlijk om drie afzonderlijke workshops waarbij elke workshop bestaat uit 5 lessen en er sprake van een oplopende moeilijkheidsgraad is. Voor elke workshop is een diploma te behalen: een A, een B en een C-diploma.

In de A-reeks worden logo’s en typografie behandeld. Er wordt toegewerkt naar het drukken van een eigen ontwerp (in lino) op een t-shirt. In de tweede workshop behandelen we in vijf lessen afbeeldingen en etsen. Ook onderzoeken we een echte etsplaat van Rembrandt.  Voor het C-diploma werken we in de letterzetterij, aan grafische afbeeldingen en boekbinden.

In de afgelopen tijd hebben we voor diverse groepen de workshops verzorgd. Het A- en B-diploma kan op locatie gegeven worden, het C-diploma geven we bij VIRUSGRAFIEK, de grafische werkplaats te KipVis, Vlissingen. Een groep bestaat over het algemeen uit 12 a 24 personen.

Voor meer informatie, prijzen of boekingen kunt u contact opnemen met Liesbeth Labeur.

ABC Grafiekdiploma
ABC Grafiekdiploma